top of page

Oslo Vegetarfestivals julemarked arrangeres på DOGA, sentralt i Oslo sentrum. 

Web1-12.png

STED

DOGA (Hausmannsgate 16, 0182 Oslo). NB! Markedet er innendørs. 

TID

26. og 27. november, klokken 11.00-18.00 begge dager. 

BILLETTER OG KORTBETALNING

Det er forhåndssalg av billetter på Tikkio, eller du kan kjøpe billetter med kort i inngangen. Ledsagere kommer gratis inn med ledsagerbevis. De aller fleste av utstillerne tar kort eller Vipps, men det kan være noen få utenlandske utstillere som ikke gjør det, så ta gjerne med kontanter. 

 

KJØRT KOLLEKTIVT TIL FESTIVALEN!

Oslo Vegetarfestival er sterkt opptatt av miljø og vi oppfordrer deg til å kjøre kollektivt til festivalen. Det er et godt tilbud av kollektivtransport som tar deg til festivalen og hjem igjen:

 

  • Buss: Buss 54 og 34 til Jakob kirke.

  • Trikk: Trikk 11, 12, 13 og 18 til Nybrua. 

  • T-bane: Ta T-banen til Jernbanetorget. Bytt til buss 54 eller 34 og ta denne til Jakob kirke.

  • Tog: Tog til Oslo S. Bytt til buss 54 eller 34 og ta denne til Jakob kirke. 
     

Se Ruter.no for reisetider for kollektivtrafikk i Oslo og for å finne reiseruten som passer deg best. Du kan også gå til julemarkedet fra Jernbanetorget, det tar 12 minutter. 

KJØRE BIL?

Må du kjøre bil anbefaler vi å komme tidlig da det er vanskelig å finne parkeringsplass i området. Det er ingen parkeringsplasser tilknyttet DOGA, men det ligger et parkeringshus, Ankertorget P-hus, rett over gaten. 

 

RULLESTOLBRUKERE - UNIVERSELL UTFORMING

Hele festivalområdet er innendørs på DOGA, med heis mellom etasjene. Det kan bli noe trangt innendørs, da det er mange mennesker på samme sted. Det er et eget HC-festivaltoalett i første etasje. Ta gjerne kontakt med messehjelpere når du ankommer festivalen og vi vil bistå med informasjon om fremkommelighet. Dersom du har spørsmål før festivalen, ta kontakt med Heidi på telefon 91 567 308.

HUND?

Vi i Oslo Vegetarfestival elsker hunder, men ettersom julemarkedet er innendørs på DOGA, hvor det ikke er lov å ha med hund, må din beste venn dessverre bli hjemme. Men det positive er at du kan kjøpe med julegave til hunden på julemarkedet, uten at hunden vet hva hen får til jul. 

bottom of page