top of page

Bli med i teamet av frivillige som gjør julemarkedet mulig!

Vegetarfestivalen2022-06305.jpg
Web1-10.png

Å VÆRE FRIVILLIG

Som frivillig hjelper du til før, under og/eller etter julemarkedet. Det er mange ulike oppgaver man kan ha som frivillig, som å stå i inngangen, være brannvakt, være tilgjengelig for spørsmål fra publikum og å hjelpe til på kokkekurs eller foredrag.

Som frivillig møter du mange andre ildsjeler som brenner for å lage et fantastisk julemarked som inspirerer og motiverer folk til å spise mer plantebasert. Vi håper du blir med oss!

For å melde deg som frivillig kan du klikke under og fylle ut skjemaet. Du vil da få henvendelser om frivilligmuligheter på både julemarkedet, Oslo Vegetarfestival og andre plantebaserte arrangementer vi gjennomfører:

 

Dersom du ønsker å hjelpe til mellom arrangementene, for eksempel dersom du ønsker å produsere innhold til sosiale medier som en del av vårt fantastiske sosiale medier team, så ta kontakt på kontakt@oslovegetarfestival.no

Mer informasjon om å være frivillig i tilknytning til julemarkedet

VAKTER

Festivaldagen er delt inn i flere vakter, og hver vakt er på ca 5,5 time (inkludert pause). 

 

OPPGAVER

Vi trenger hjelp til flere ulike oppgaver under festivalen. 
 

Her er en oversikt over hva du kan hjelpe til med:

  • ​​Rigging: Hjelpe med opp- og nedrigg. Dette inkluderer å sette opp bord og stoler, flytte kjøleskap, pynte området, osv. Opprigg skjer på fredag, og nedrigg søndag kveld.  

  • Inngangsvakt: Scanne forhåndskjøpte billetter, selge billetter til de som ikke har kjøpt allerede, feste inngangsbånd på alle besøkende og registrere frivillige, utstillere, presse, osv. ved oppmøte. For å scanne billetter må du ha med egen smarttelefon og installere appen Tikkio Scan.  

  • Backup: Ekstravakter som blir tildelt oppgaver etter behov. 

  • Foredrag og kokkekurs: Være til stede før, under og etter foredrag og kokkekurs, samt hjelpe kursholder ved behov og klargjøre området til neste programpost.​​

  • Publikumsområde: Være tilgjengelig for spørsmål fra publikum, passe på at området ser ryddig og pent ut, sitte ved nødutgang, sørge for at det er vann tilgjengelig på drikkestasjoner, osv.

​​

HVA FÅR JEG SOM FRIVILLIG?

Som frivillig er du med på å gjøre julemarkedet mulig, og vi er dypt takknemmelig for at du vil hjelpe oss! Du blir del av teamet med frivillige og blir kjent med mange fantastiske, likesinnede mennesker. Du får gratis festivalpass (inngang begge dager) og mat/snacks når du er på vakt. Tar du på deg to eller flere vakter får du også en gratis goodiebag!

Web1-10.png
bottom of page