top of page

PRESSESIDER

Ko.png
Kalv.png

Pressekontakt: Heidi Røneid, telefon 91 567 308 eller e-post: heidi@oslovegetarfestival.no. Kontakt henne for pressemeldinger, bilder, intervju eller andre spørsmål.

Oslo Vegetarfestival er et av årets høydepunkt for alt plantebasert. På festivalen er det inspirerende kokkekurs og foredrag, aktiviteter for barn og voksne, gratis smaksprøver på nye produkter, matboder med noen av landets beste vegetarkokker, små selskaper som selger bærekraftige produkter og mye mer. Alt som selges og serveres på festivalen er plantebasert, og besøkende er både personer som har vært vegetarianere og veganere lenge og folk som er altetere, men som ønsker å spise nydelig plantebasert mat av og til og vil bli inspirert. 

20190526_0318.jpg

OM OSS

Oslo Vegetarfestival ble startet av Heidi Røneid og Synne Hewitt i 2010 som savnet en vegetarisk matfestival og møteplass hvor folk kunne oppleve hvor mye vegetarverdenen har å by på.   

Første festival ble arrangert på Håndverkeren i Oslo med håp om 500 besøkende. Det viste seg at interessen var enorm og over 1000 besøkende dukket opp. Siden den gang har interessen for vegetarisk mat eksplodert og i 2015 kom hele 6000 besøkende, toppolitikere stilte til debatt og Lørdagsrevyen på NRK laget et innslag fra festivalen. Festivalen samler nå over 6600 besøkende hvert år.

I 2002 utvider Oslo Vegetarfestival og arrangerer for første gang et vegetarisk julemarked. 

VÅR HISTORIE

MAT.jpg

Til Oslo Vegetarfestival kommer noen av landets beste vegetarkokker og serverer nydelig mat. 

Pressebilder

Trenger du bilder til din sak? Sjekk bildene under, eller se flere bilder på her. Disse kan fritt brukes i saker som handler om Oslo Vegetarfestival. Husk kreditering til fotograf. Finner du ikke det du er ute etter eller i kvaliteten du ønsker - ta kontakt med oss.

bottom of page