top of page

Over 10 år med plantebasert matglede! 

Web1-04.png

Presse? Ta en titt på våre pressesider.

Vi i Oslo Vegetarfestival vil gjøre det enklere for alle å spise fantastisk plantebasert mat, enten du spiser plantebasert til alle måltider eller har lyst til å spise en vegetarmiddag av og til. 

 

Oslo Vegetarfestival ble startet av Heidi Røneid og Synne Hewitt i 2010 som savnet en vegetarisk matfestival og møteplass hvor folk kunne oppleve hvor mye vegetarverdenen har å by på.   

 

Første festival ble arrangert på Håndverkeren i Oslo med håp om 500 besøkende. Det viste seg at interessen var enorm og over 1000 besøkende dukket opp. Siden den gang har interessen for vegetarisk mat eksplodert, og i 2015 kom hele 6000 besøkende, toppolitikere stilte til debatt og Lørdagsrevyen på NRK laget et innslag fra festivalen. Festivalen samler nå over 6500 besøkende hvert år.

I 2022 arrangerer vi for første gang Oslo Vegetarfestivals julemarked. 

20190526_0318.jpg
Web1-05.png

Oslo Vegetarfestival ønsker å favne bredt. Både de som har vært veggiser hele livet og de som aldri har smakt vegetarmat, men kunne tenke seg å prøve, vil finne mye spennende på festivalen. 

Her er alle de fine folkene som sammen skaper Oslo Vegetarfestival. 

Vil du jobbe med oss? Se om vi har ledige stillinger her.

Drømmeteamet bak festivalen

P1266037.jpg

Heidi Røneid

Gründer

Heidi startet Oslo Vegetarfestival i 2010 sammen med Synne Hewitt. Heidi elsker alle dyr, å spise mat og spille spill. Du har kanskje også sett henne som sjakk-kommentator hos NRK og TV2. 

Anna.jpg

Anna Katrin Karlsson

Grafisk designer

Anna lager de vakreste plakater og grafiske elementer. Hun elsker dyr, skogen, løping og smoothies. 

       

IMG_9898Elaine.jpg

Elaine Ho

Sosiale medier-teamet

Elaine er med på some-teamet og lager nydelige illustrasjoner, videoer og reels. Hun glad i improteater og matlaging. 

Jeanette.jpg

Jeanette Nordanger

Kommunikasjonsmedarbeider

Jeanette er en del av verdens beste sosiale medier-team og er en problemløser av rang. Hun brenner for dyrs rettigheter og en mer empatisk og bærekraftig verden, og har over flere år jobbet i organisasjoner som jobber for dyrevern, miljøvern og menneskerettigheter.

P1266058.jpg

Odd Harald Eidsmo Barder

Daglig leder


Odd Harald har stålkontroll på alt fra regnskap til utstillere. Han er alltid i strålende humør og elsker å gå på ski, være i naturen og henge med hunder.  
 

Sara2.jpg

Sara Bekkan

Frivillig- og inngangsansvarlig

Sara har ansvar for inngangen og for frivillige under opp- og nedrigg. Hun har stålkontroll på alle oppgaver, samtidig som hun alltid stråler så alle rundt henne blir i godt humør. Og så er digger hun Eminen og har sett han på en rekke konserter.  

Espen.jpg

Espen Østrem

Ansvarlig Delta Force

Espen er ansvarlig for teamet som fikser alle problemer under festivalen.  Han er engasjert i dyrs rettigheter og rehabiliterer byfugler. I tillegg er han ivrig Legobygger, ølbrygger og er uslåelig både i å arrangere middagsselskap og i uhøytidelige dansekonkurranser. 

Ingar.jpg

Ingar Ulltveit-Moe

Akkrediterings-ansvarlig

Ingar er et fantastisk ja-menneske som imponerer oss med hvor gjennomført han alt han har ansvar for blir! Han vokste opp med å se Erik Mykland spille fotball, og så en gang en gaupe i skogen i Agders indre bygder. Ingar elsker også ville dyr og heavy metal.

Anita.jpg

Anita Nipen

Prosjektleder

Anita er prosjektleder, og er rå på systemer og smarte løsninger! Hun er lidenskapelig opptatt av bærekraftige og rettferdige matsystemer, og av ta bilder av sopp, dyrke spiselige blomster, og å leve et «yes and» liv.

kaja.JPG

Kaja Mainardi

Prosjektmedarbeider

Kaja jobber med sosiale medier, rigg og mye annet, og er rå på å inspirere og inkludere. Hun er lidenskapelig opptatt av dyrs rettigheter, er fosterhjem for dyr og er en av få mennesker som kan slikke sin egen albue(!). 

MaritDahlstrom.jpg

Marit Dahlstrøm

Arenasjef

Marit er profesjonell rigger og ansvarlig for å få opp alt av telt, gjerder vann, strøm og utstyr. Hun er også klatrer, globetrotter og ikke minst kunstner -  og maler nydelige bilder! 

       

amanda-villaruel-ovf_edited.jpg

Amanda Villaruel

Sosiale medier-teamet

Amanda er rå på sosiale medier og imponerer med gode ideer og fantastisk grafikk! Hun er opptatt av bærekraftig forbruk og mindre bruk-og-kast i hverdagen, og er en foodie som elsker grønnsaksdyrking, naturen og klatring. 

bottom of page