top of page

Mari hult fra vegetarbloggen holder kurs!

Foto: Erik Sæter Jørgensen

2016-02-08-Mari-og-Tobias-100_300ppi_Scr

Mari Hult fra Vegetarbloggen kommer til Oslo Vegetarfestival for å inspirere deg til å lage supergod vegetarmat! Mari holder to kokkekurs – det ene om hvordan lage enkel, rask og god hverdagsmat og det andre om matlaging med kortreiste grønnsaker og ville vekster.

- Jeg er alltid nervøs og tror at ingen skal møte opp, men gang på gang overrasker folk meg og stiller opp i hopetall. Jeg er alltid veldig lykkelig etter å ha vært på Oslo vegetarfestival, og jeg tror at det å møte folk som setter pris på det jeg holder på med er den viktigste årsaken til det, sier hun.

Mari har holdt kurs på festivalen flere år på rad, og kursene er så populære at hun blir ønsket tilbake igjen og igjen. Hun forteller at hvem som deltar på kursene har endret seg de siste årene.

- De blir jo flere og flere da. I tillegg så er det veldig hyggelig å se at det blir flere og flere menn, og at alle aldersgrupper er representert. Tidligere var det mye unge jenter, nå er veganisme mye mer utbredt, og det tror jeg speiles på kursene mine, sier hun.

Oslo Vegetarfestival arrangeres 30. og 31. mai i Kubaparken i Oslo, og Mari holder et kurs lørdag og et på søndag.

Mat med sesongens kortreise grønnsaker og ville vekster
Vi er mange som vil spise mer klimavennlig - og noe av det beste vi kan gjøre for planeten er å bruke vekster som er i sesong og som vokser i nærheten. Mari Hult fra Vegetarbloggen brenner for norsk mat, og skal i dette kurset snakke om hvilke råvarer som definitivt er på ja-listen, både i butikken og i skogen, og vise fristende retter som disse kan brukes i.

 

Sykt enkel hverdagsmat

Trenger det være vanskelig og tidkrevende å lage vegansk mat, og må jeg gå i hundre ulike butikker for å finne råvarene? Svaret fra Mari Hult er et rungende NEI, og beviset får du på dette kokkekurset. I løpet av 45 minutter skal Mari snakke om hvordan du enkelt kan spise vegansk i en travel hverdag, samtidig som hun demonstrerer matlaging i praksis. Mens tiden tikker ned skal hun lage mat fra sin bestselgende kokebok «Sykt enkelt – rask vegansk hverdagsmat». Hvor mange retter rekker hun å lage? Hvordan klarer du å spise vegansk med tidsklemma hengende over deg? Kom på kurs så får du se (og smake)!

Kjøp billett til Oslo Vegetarfestival her.

bottom of page