top of page

bli med i teamet av frivillige som gjør oslo vegetarfestival mulig!

Form10.png
Form8.png

Å VÆRE FRIVILLIG

Som frivillig hjelper du til før, under og/eller etter festivalen. Det er mange ulike oppgaver, som å stå i inngangen, være vakt, være tilgjengelig for spørsmål fra publikum eller å hjelpe til på kokkekurs eller foredrag.

Under kan du lese mer om hva det vil si å være frivillig, og hvilke oppgaver du kan ta på deg. Når du er klar for å melde deg på som frivillig registrerer du deg her:

VAKTER

Festivaldagen er delt inn i flere vakter, og hver vakt er på ca 5,5 time (inkludert pause). 

 

OPPGAVER

Vi trenger hjelp til flere ulike oppgaver under festivalen. Her er en oversikt over hva du kan hjelpe til med:

  • Rigging: Hjelpe med opp- og nedrigg. Opprigg vil finne sted torsdag og fredag (19./20. mai) før festivalhelgen. Nedrigg er søndag kveld og mandag (22./23. mai).

  • Akkreditering: Registrere frivillige, utstillere, presse etc. ved oppmøte.

  • Billettkontroll: Kontrollere forhåndskjøpte billetter.

  • Foredrag og kokkekurst: Være tilstede før, under og etter foredrag. Hjelpe foredragsholder ved behov.

  • Infobod: Være tilgjengelig for spørsmål fra publikum, utstillere og andre, og selge produkter fra Oslo Vegetarfestival.

  • Billettsalg: Selge og feste inngangsbånd på besøkende. Sjekke at alle som går inn på festivalen har betalt. I inngangen er det viktig å kunne jobbe raskt og effektivt slik at besøkende slipper å stå lenge i kø.

  • Publikumsområde: Være tilgjengelig for spørsmål fra publikum, passe på at det ser rent og pent ut, kaste fulle søppelposer i kontainer o.l.​

​​

HVA FÅR JEG SOM FRIVILLIG?

Som frivillig er du med på å gjøre festivalen mulig, og vi er dypt takknemmelig for at du vil hjelpe oss! Du blir del av teamet med frivillige og blir kjent med mange fantastiske, likesinnede mennesker. Du får også gratis festivalpass (inngang begge dager) og mat/snacks når du er på vakt. 

Får.png
260518_0006-1.jpg
bottom of page